Gürbüz 'Altın Kemer”i Teslim Etti

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üst üste üçüncü kez başpehlivan olarak Altın Kemer’in daimi sahibi olan Ali Gürbüz, dopingli çıktığı için iadesine karar verilen kemeri Edirne Belediyesi görevlilerine teslim etti.


Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde “Altın Kemer”in sahibi olan ancak dopingli çıkması nedeniyle kemerin iade edilmesine karar verilen Ali Gürbüz kemeri Edirne Belediyesi görevlilerine teslim etti.

ÜZGÜN GÖRÜNÜYORDU
Edirine Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri Savaş Vardar ve Korcan Tuna Ali Gürbüz'ün evine gelerek altın kemeri teslim aldı. Savaş Vardar, saat 13.00’de Altın Kemer’i teslim aldıklarını belirterek, “Ali Gürbüz’ün evine gidip aldık. Ali ameliyat olmuştu, bizi kapıda karşıladı. Annesi ile bize misafirperverlik gösterdiler. Üzgün görünüyordu” dedi.

KEMERİME İYİ BAKIN
Ali Gürbüz’ün Altın Kemer’i teslim ederken, “Bunu size emanet veriyorum.Geri kazanacağım. Kemerime iyi bakın” dediğini belirten Vardar, “Biz de ‘İnşallah tekrar alırsınız’ dedik. Duygusal anlar yaşandı. Annesi de duygusaldı. Annesi ağladı. Biz de Belediye Başkanımızın talimatı gereği bu görevi yapmak zorundaydık” diye konuştu.

Kaynak: İHA