Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

İçel Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, il genelinde belde ve köylerde asfalt hazırlık, yama ve kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor
Yapılan çalışmalar kapsamında İçel Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Olimpiyat Köyü’ne giden 700 metrelik yol ile Çopurlu Köyü Çiviçukuru’nda 4 kilometrelik, Adnan Menderes Bulvarı’nın bitiminden Soli Sitesi’ne kadar 6 kilometrelik, 34.Cadde ile Bozon Köyü arasında 3 bin 600 metre stabilize yolun zemini temizlenerek sıcak asfalt hazırlık çalışmaları yapılırken, Karacailyas Mahallesi kurban kesim yeri, GMK Bulvarı Hal Yolu, Evrenli Köyü ile Musalı Köyü arasında, Bolatlı, Nacarlı Köyü ve Adanalıoğlu’nda bozuk olan merkezi yollar ile İbrahim Rencuzoğulları İlkokulu içerisinde, vatandaşların ve muhtarların talepleri doğrultusunda asfalt yama ve kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, “Belediye olarak halkımız için, daha güzel yarınlar için çalışıyoruz. Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden hizmet ürettik. Hizmetlerimizi halkımızdan aldığımız güç ve güvenle yapıyoruz. İlimiz her geçen gün gelişip büyüyor ve bu doğrultuda halkımızın hizmet beklentisi de artıyor. Biz de bu beklentilere cevap vermek için belediyecilik hizmetlerini ilimizin her köşesine yayarak, yaptığımız program çerçevesinde ihtiyaçları gideriyoruz. Vatandaşların ortak alan olarak kullandığı sokak, cadde, bulvar, okul, park gibi alanlarda yapılan asfalt kaplama, yama ve onarım çalışmaları ile il genelinde, belde ve köylerimizde modern bir görünüm sağlanmış olacak. Bu hizmetler sonucunda ayrıca, yollarımızın kalite ve standartları artırılarak, vatandaşlarımıza daha sağlıklı ulaşım imkânı sağlanacaktır. Yaz sezonuyla birlikte çalışmalarımıza hız vermiştik ve kış gelene kadar birçok hizmet tamamlanmış olacak" dedi.

İçel Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getiren Adanalıoğlu ve Nacarlı Köyü sakinleri ise, “Nacarlı Köyü’ne 20 yıldan beri Başkan Macit Özcan’dan başka, taş üstüne taş koyan bir belediye başkanı olmadı. Okullarda ise yapılan asfalt çalışmaları çok iyi oldu. Önceden kışın yağmur yağdığında çamur içinde kalan okul bahçesi şimdi daha modern bir görünüme kavuştu. Başkan Macit Özcan’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Kaynak: İHA