AK Parti Kuşadası İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanlığı tarafından Aydın merkez ve ilçelerinde periyodik olarak düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantılarının Kuşadası ayağı yapıldı.

AK Parti Kuşadası İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Yerel seçim çalışmalarının ele alındığı Kuşadası Belediyesi Meclis Salonundaki danışma meclisi toplantısına, AK Parti eski Aydın Milletvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, AK Parti Belediye Başkan aday adayları, AK Parti İl ve ilçe Kadın Kolları, AK Parti Kuşadası İlçe yönetimi ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, hızlanan yerel seçim sürecinin değerlendirilmesi amacıyla ilçe danışma meclisini topladıklarını ve bundan sonra toplantıların düzenli olarak yapılacağını ifade etti.

Ali Kara’nın ardından bir konuşma yapan AK Parti Aydın il Başkanı Sadık Atay ise “Bu seçimler elbet kazanılacak ama bu seçimler kaybedilir mi ben dersek kaybederiz, biz demezsek kaybederiz. Bizler güçlü teşkilatız ve şuan 93 bine yakın üyemiz var sene sonu hedefimiz 100 bin 120 bini bulmak. Bir üyemiz şuan bize üç üye getiriyor bizim şuan için açık ifade ediyorum 280-290 bin oyumuz var. Biz bu oyla bu teşkilatla Büyükşehir'i almaya mutediliz herhangi bir sıkıntımız yok. Biz 120 bin üye sayısına ulaşırsak seçim süresine kadar ki teşkilatlarımızı o yüzden bukadar sıkıştırıyoruz genel merkezimiz o yüzden bu kadar sıkıştırıyor bizi. Aydın ortalaması 3,5-4 'tür, Türkiye ortalaması 3'tür. Bir üye kendisi ile birlikte üç üye oy getirir en kötü Türkiye ortalamasının altında aldığımızda ki Aydın ortalaması 3,5'tur. Biz 120 bin üye ile 350 bin 360 bin oy alırız. Aydın'da da 750 bin 800 bin seçmen olduğunu düşünürsek eğer böyle teşkilat yapısı ile bu seçim kaybedilirse hepimizin kabahatinden kaynaklanır “ dedi.

Son olarak konuşan eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da yaptığı konuşmada yerel seçim sürecine değinerek, “Benim konuştuklarımı özlemiş olabilirsiniz, bu konuşmalarımdan devamlı söylediğim söz var oda bir Karadeniz ata sözü, hasım insana mevlüd okutmaz, onun için bu muhalefetten mevlüd okutmayı beklerseniz yandınız demektir. Ak Partili olarak biz yol arkadaşıyız, sevgili arkadaşlarım. Ak parti yoldaşların partisidir. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var ve adaylık süreci netleşince ben burada adayımızın arkasında olacağım ve Kuşadası’na, Aydın’a AK Parti yönetimi birlikte getireceğiz“ diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Kuşadası ilçe danışma meclisi toplantısı, basına kapalı olarak devam etti.
Kaynak: İHA