Sağlık-sen Şube Başkanı Tekin'den Üyelerine Ziyaret

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Kurban Bayramı dolayısıyla Maide Bolel Huzurevi'ni, Devlet Hastanesi'ni ve 112 istasyonlarını ziyaret etti.


Tekin, ziyarette, bayramların, sevginin, saygının ve hoşgörünün diğer zamanlara göre daha fazla öne çıktığı özel günler olduğunu söyledi.

Bayramların kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamının yeniden tesis edilebilmesine imkan sağlayan müstesna günler olduğunu ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Eskişehir yapısı gereği bazı kurumlarda kronikleşmiş ideolojik yapılar olmasına rağmen gittiğimizde, söylem ve üslubumuz karşısında münakaşa ve çatışma değil, devamlı diyalogu tercih ettik. Had bildirme değil, gönül alma düsturuyla yürüdük. Güzel gördüğümüz söylem, davranış ve erdemin kimden geldiğine bakmaksızın aldık. Kendimiz için güzel olanı başkaları için de arzu ettik. Kendimiz için yanlış gördüğümüzü de başkalarından sakındırmaya çalıştık. Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi olarak gece gündüz demeden ortaya koyduğumuz sendikal mücadele ve azim bizleri hedefe ulaştıran sebeplerdir."

Kaynak: AA