'Tofaş Gönüllüleri' Kınalıada Kıyılarını Temizledi

Dünya standartlarında üretim süreçlerinin yanında AB tarafından ödüllendirilen üretimde çevre yönetimi uygulamalarıyla dikkati çeken Tofaş, çevreye duyarlılığını yürütmekte olduğu faaliyetlerle sürdürmeye devam ediyor.


Tofaş'tan yapılan açıklamaya göre, Deniz Temiz Derneği ve TURMEPA işbirliği ile Kınalıada kıyılarını temizlendiği etkinlikte 18 kilogram cam, 49,2 kilogram plastik, 7,3 kilogram kağıt ve 14,5 kilogram metal olmak üzere toplam 89 kilogram atık toplandı. Atıklar daha sonra, çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmek üzere belediye yetkililerine teslim edildi.

Tofaş, tamamı Tofaş çalışanlarından oluşan "Tofaş Gönüllüleri" ile çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla, Deniz Temiz Derneği ve TURMEPA işbirliği ile Kınalıada kıyılarını temizleyerek, çevreye ve geleceğe sahip çıktığını bir kez daha kanıtladı.

Tüm gün süren temizlik hareketine yaklaşık 20 kişilik bir ekiple katılan "Tofaş Gönüllüleri" TURMEPA eğitmenleri tarafından takımlara ayrılarak, çeşitli takım oyunlarına katıldı ve ardından temizlik etkinliğine başladı.

Kaynak: AA