Kemer Belediye Başkanı Gül Açıklaması

MHP'den belediye başkanlığı için yeniden aday gösterilen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Hedefimizde 2017 var. 2017'de beraberce kimsenin tanıyamayacağı bir Kemer yapacağız" dedi.

Gül, MHP Kemer İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında, geçen dönemdeki seçimi kazandıktan sonra ertesi gün sanki bir seçim varmış gibi çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Yaptıkları çalışmaların ortada olduğunu kaydeden Gül, bundan sonra öğleye kadar belediyede, öğleden sonra ise ekibiyle beldelerde ve köylerde çalışmalara devam edeceklerini anlattı.

Vatandaşların yaklaşık 1 yıldır kafasında oluşturduğu bir meclis listesi olduğunu belirten Başkan Gül, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız Kemer'de kimin nasıl hizmet yapabileceğini biliyor. Kemer'in hayal ettiği ve rüyasını süslediği arkadaşlarımızla listemizi oluşturacağız. İyi bir şekilde Kemer'e hizmet etmeye devam edeceğiz. Kemer'in ihtiyacı olan projeleri yapacağız. Hedefimizde 2017 var. 2017'de beraberce kimsenin tanıyamayacağı bir Kemer yapacağız. Bugüne kadar yaptıklarımız ortada, yapacaklarımızdan da kimsenin kuşkusu olmasın. Kuşku olsaydı burada olmazdım. Kemer'i daha güzel ve daha iyi günler bekliyor. Herkese eşit bir şekilde belediyecilik yaptık. Bu anlayış içinde devam edeceğiz."

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz de Mustafa Gül'ün adaylığını önceden açıkladıklarını ama kimseye inandıramadıklarını, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin konuya son noktayı koyduğunu ifade etti.

Geçen seçimde yüzde 58 oy aldıklarını hatırlatan Karadüz, "Bu oranın üzerine çıkmayı düşünüyoruz. MHP, Kemer Belediyesi'ne diktiği üç hilali indirmek istemiyor. Yoğun bir katılımla Ankara'ya gittik. Önümüzdeki dönem çok iyi olacak. Bundan eminiz. Pazartesi gününden itibaren seçim çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Toplantıya İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bilici ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA