Her Şey Yolunda Merkez 23. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Show Tv ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Her Şey Yolunda Merkez 23. Bölümüyle 4 Ekim Cuma akşamı ekranlarda olacak. İşte Her Şey Yolunda Merkez 23. Bölüm fragmanı ve özeti...

Her Şey Yolunda Merkez 23. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Her Şey Yolunda Merkez Dizisi 23. Bölüm özeti:

Peri ve Selçuk çıktıkları romantik gezinin sonunda kendilerini bir uçurumun kenarında arabanın içinde asılı kalmış bulurlar? Peki bu nasıl olmuştur?

Serap; Sami Yavuz ve fettan komşusu kara dul Keriman'ı sarmaş dolaş görmüş ve duruma anlam verememiştir. Oysa Sami Keriman'ın ağlarına düşmek üzeredir.

Tetik derste öğrencilerine ekip otosu kullanma taktik ve tekniklerini öğretecektir. Vandam ise Şakirin tuzaklarından kurtulmaya çalışacak ve tuzaklara yakalanan gene Vakıf müdür olacaktır.

Cem ve Peri arasında ki yakınlaşma ikilinin Selçuk ve Yasemin'i kıskanmasıyla birlikte bir ittifaka dönüşmek üzeredir, Selçuk Peri'nin kendisine neden tavırlı olduğunu anlamak için epey uğraşacaktır.

Öte yandan Serkan ve Dilek arasında ki arkadaşlığın biçimi değişmeye başlamış ve ikili farkında olmadan arkadaşlıktan öteye geçmeye başlamıştır.

Efe'den yüz bulamayan Süslü Nermin, geçen zaman içinde çok kötü davrandığı Batu'dan bir şekilde özür dilemenin yollarını aramaktadır. Batu ise Begüm'den geliyormuş gibi davranıp kandırdığı Hamsi İdris'i Begüm'e bir cevap yazması konusunda ikna etmekle uğraşmaktadır

Geçirdiği ağır trafik kazasını ucuz atlatan Selçuk hastanede toparlanmaya çalışmaktadır. Bu kazadan kendisini sorumlu tutan Peri Selçuk'a elinden geldiğince bakmaya uğraşmakta ve Selçuk'la yakınlaşmak için fırsatlar kollamaktadır.

Öte yandan Yasemin'in babası Zeki Bey'in istediği olmuş ve dolabında cep telefonu bulunan Yasemin'in okuldan disiplin kurulu kararıyla atılmasına karar verilmiştir. Arkadaşları her ne kadar inanamasa da Yasemin polis olabilmek için verdiği savaşı kaybetmiş gibi görünmektedir.

Serap ve Sami Yavuz arasında eskilerden kalma aşk rüzgarları yeniden esmeye başlamıştır. İkili arasında her şey rayına oturmuş gibi görünse de onları bekleyen çarpıcı gelişmeler müdürlerin arasını bozacak türdendir.

Nermin'in Batu'ya olan ilgisizliği Batu'nun kendisini umursamayışıyla birlikte ilgiye dönüşmüş ve klasik bir kaçan kovalanır durumu halini almıştır.

Serkan ve Dilek arasında dört nala ilerleyen gizli yasak aşk ikiliyi oldukça tedirgin etmekte ve bu durumu arkadaşlarına açıklayıp açıklamama konusunda tereddütler yaşatmaktadır...