Üniversite Öğrencisinden Başkan Karaha’a Jeotermalli İsınma Teşekkürü

Dumlupınar Üniversitesine (DPÜ) bağlı Kütahya Simav’da faaliyet gösteren Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulunun 20 yıllık sağlıklı ısınma problemi, jeotermal enerjinin gelmesiyle son buldu.

Üniversite Öğrencisinden Başkan Karaha’a Jeotermalli İsınma Teşekkürü
Muradınlar Mahallesindeki Simav Yerleşkesinin bu gün itibariyle jeotermal enerjiyle ısınmaya başlaması yıllardır sağlıklı ısınmaya hasret 2 bin 284 öğrencinin yüzünü güldürdü.

Yerleşkede yer alan dersliklerin yanı sıra laboratuarlar ve yemek salonunun jeotermal enerjiyle sağlıklı bir şekilde ısınmaya başlamasının derslerine olumlu yansıdığını ifade eden öğrenciler desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kasım Karahan’a teşekkür etti.

Temiz ve ucuz enerji jeotermal ile sağlıklı ısınmanın keyfini çıkardıklarını ifade eden öğrenciler soğuktan korunmak için artık kat kat giyinmekten kurtuldukları için Belediye Başkanı Kasım Karahan’a yürekten teşekkür ettiklerini bildirdi.

Başkan Karahan’ın projeleriyle hem ilçenin kaderini değiştirdiğini hem de okullarına ısı desteği sağladığına vurgu yapan öğrenciler, “Başkanımız sağ olsun. İsteklerimizi yerine getiriyor. En Son isteğimiz olan jeotermalli ısınmaya da kavuştuk. Sağlıklı ısınmanın derslerimize olumlu yönde yansıyacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA