Polis sevgilisiyle buluşan 18 yaşındaki kız kendini vurdu

Ayrıldığı polis sevgilisiyle buluşan 18 yaşındaki kızın, tabanca ile kendisini göğsünden vurduğu iddia edildi. Yaralı genç kıza yoldan geçen hemşire yardım etti.

Polis sevgilisiyle buluşan 18 yaşındaki kız kendini vurdu
İSTANBUL'da 18 yaşındaki M.A., bir hafta önce polis memuru sevgilisinden ayrıldı. Önceki akşam Mecidiyeköy'de buluşan iki genç tartışmaya başladı. Bu sırada M.A., yanında bulunan ve kime ait olduğu henüz bilinmeyen tabancayı göğsüne dayayıp tetiğe bastı. Kanlar içerisinde yere yığılan ve ağır yaralanan kıza, tesadüfen olay yerinden geçen Sinem Bulut isimli hemşire ilk müdahaleyi yaptı. Bulut bir yandan da telefonla durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. “Dayanamıyorum” diyerek dakikalarca yerde acı içinde kıvranan M.A. ambulansla hastaneye kaldırdı. M.A.'nın eski sevgilisi olduğu öğrenilen polis ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Tabancayı eldivensiz polis aldı

BASIN mensuplarının tabancayı görüntülemesini engellemek isteyen ve ağzında sigara bulunan bir polis memuru, eldiven takmadan olay yerindeki tabancayı eline alıp polis otomobiline götürdü.