Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Gaziosmanpaşa'da bir beyaz eşya mağazasına giren kimliği belirsiz şahıs, işyerinin asma kilitlerini makasla keserek 6 bin TL değerinde 1 LCD televizyon ve 2 bilgisayar kasasını çaldı.

Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, dün saat 03.00 sıralarında, Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi Osman Bey Caddesi'ndeki bir beyaz eşya mağazasında yaşandı. Makasla mağazanın kilitlerini kesen hırsız, mağazadan 6 bin TL değerinde 1 LCD televizyon, 2 bilgisayar çaldı. Şahıs, çaldığı malzemelerle kayıplara karıştı.Dükkan sahibi Yasin Gedik, "Olayı 4 kişi gerçekleştirmiş. 3 kişi etrafı kolaçan ederken, biri mağazaya girip 6 bin TL değerinde 1 LCD televizyon, 2 bilgisayar çalmış. Mağazadan hırsızlığı gerçekleştiren şahıs dışarı çıktığında yan taraftaki inşaatın bekçisiyle karşılaşmış. Bekçi hırsızı yakalamaya çalışmış, hırsız bekçiye silah çekerek olay yerinden kaçıp gitmiş. Hırsızı dışarıda beyaz bir araç bekliyormuş. Buradan çaldıklarını araca koyduktan sonra başka bir güzergah üzerinden mağazamıza tekrar gelmiş ve bir şeyler daha alıp kayıplara karışmış" dedi.

Hırsızlık anını komşusunun görüp polise haber verdiğini söyleyen mağaza sahibi Gedik, polislerin olay yerine çok geç geldiğini iddia etti .