Uyuşturucudan Sorgulanan Dizi Oyuncuları Savcılıktan Serbest Bırakıldı

Narkotik soruşturmasında adliyeye sevk edilen dizi oyuncuları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Yusuf Hasan Akgün’ün de aralarında olduğu 15 kişi savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.


Narkotik Şube’nin operasyonunda gözaltına alınan aralarında dizi oyuncularının da bulunduğu 34 kişi sabah saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.

Aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Yusuf Hasan Akgün’ün de yer aldığı şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından savcılık tarafından sorgulandı. Savcı Abdullah Mirza Coşkun tarafından sorgulanan şüphelilerden Ulusoy, Karaca ve Akgün’ün de aralarında bulunduğu 15 kişi serbest bırakıldı. Şüphelilerden 19’u ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.Adliye çıkışında Ulusoy soruları cevapsız bırakırken serbest kalanlardan Selin Boronkay, “Şöyle söyleyim kötü bir deneyimdi. Çok kötü bir deneyimdi. Suçlamalar düştü, hepimiz temiziz. Ama herkes hayatında, çevresinde dikkatli olacak bundan sonra. Gençlere söylüyorum dikkat edin, yanlışlıkla olsa bile bunları yaşamasın kimse. Şunu da söyleyim polis işini güzel yaptı.” ifadelerini kullandı.