Ayvacık Anadolu Öğretmen Lisesi Voleybolda Şampiyon Oldu

Ayvacık Anadolu Öğretmen Lisesi voleybol takımı, okullar arası voleybol şampiyonasında il birincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları müsabakalarının 18 Mart Spor Salonu'ndaki final maçında Ayvacık Anadolu Öğretmen Lisesi ile Çanakkale Anadolu Lisesi takımları karşılaştı.

Maçı 3-0 kazanan Ayvacık ekibi il birincisi oldu. Sporculara kupa ve madalyalarını Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin verdi.

Şahin, Ayvacık'ta spor alanında son 8 yılda gerçekleştirdikleri yatırımların meyvelerini almaya başladıklarını belirterek, ''Cumhuriyet tarihinden bu yana bir spor salonu dahi olmayan Ayvacık, son dönemlerde spordaki başarısıyla adını sıkça söz ettiriyor. İstikrarlı bir şekilde öğrencilerimiz il ve bölge bazında müsabakalarda iyi dereceler elde ediyor. Kendilerini ve öğrencilerimizi yetiştiren değerli eğitmenlerimizi kutluyorum'' diye konuştu.

-6. Nike Filo Komutanlığı'ndan Belediye Başkanı Şahin'e ziyaret-

Ayvacık'ta konuşlu 6. Nike Filo Komutanı Hava Savunma Binbaşı Mehmet Bora Özalp, Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şahin, filonun ilçelerinde olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, ''Birliğin kurulduğu günden bu yana elimizden geldiği kadarıyla kendilerine yardımcı olmaya çalıştık. Yardımcı olmaya da devam edeceğiz. Komutanımıza ve birliğimize şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

Binbaşı Özalp ise Ayvacık Belediyesi'nden çok fazla destek aldıklarını ifade ederek, ''Kendileri bizleri her konuda desteklemektedirler. Türk Silahlı Kuvvetleri ve filomuz adına başkanımız Mehmet Ünal Şahin'e teşekkür ederiz'' diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Bayer

Yayıncı: Haluk Yüksel
Kaynak: AA