Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez,
Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi Kaymakamı Harun Kazez, ilçenin en büyük işletmesi ve fabrikasının eğitim olduğunu söyledi.

2012-2013 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline sayılı günler kala okul müdürleri ile görüşmelerini sıklaştıran Kaymakam Kazez, öğrencilerin başarılarına olumsuz yönde etki edecek hususlara daha da dikkat edilmesi gerektiğini belirtti
İlçe genelinde eğitim ve öğretimin geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan Sonraki dönemlerde de gün geçtikçe başarısının daha da artacağına inandığını kaydeden Kaymakam Kazez, "İlçemizde her zaman dile getirdiğimiz gibi elimizdeki en önemli done eğitimdir. Burada çok büyük fabrikalarımız, ticarethanelerimiz ve işletmelerimiz yok. Bizim en büyük fabrikamız, en büyük ticaretimiz, işletmemiz eğitimdir. Buna önem verip bunun üstüne eğileceğiz. Bu nedenle ilçemizde eğitimi daha da geliştirmeye çalışacağız. Bu işle ilgileneceğiz. Birinci temel önceliğimiz eğitim olacaktır" şeklinde konuştu.
Kaymakam Kazez, ilçedeki eski Sağlık Meslek Lisesi binasının ortaöğretim öğrencilerine pansiyon olarak açılmasıyla ilgili olarak ise çalışmaların devam ettiğini ve Son aşamaya gelindiği sözlerine ekledi .
