Belediyeden Esnafa Hijyen Eğitimi

Edirne Belediyesi’nin esnaflara yönelik başlattığı eğitim çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden Esnafa Hijyen Eğitimi
Turizm kenti olma yolunda ilerleyen Edirne’de turistlerin kentten daha memnun ayrılması için birtakım eğitim çalışmaları düzenleyen Edirne Belediyesi, bu kapsamda taksici ve minibüsçü esnafının yanı sıra yeme-içme sektöründe çalışan esnafa da eğitim veriyor. Kaliteli hizmet anlayışını turizm sektörünün her alanına yaymayı planlayan Edirne Belediyesi, esnaf eğitimlerini sürdürüyor. Son olarak lokantacılar ve kebapçılara yönelik hijyen eğitimi verilirken Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, “Şehrimize gelen misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek için esnaf eğitimlerimize devam ediyoruz” dedi.

Edirne’ye olan ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken ve bu kapsamda kente gelen turist sayısının da arttığına dikkat çeken Sedefçi, “Şehrimize gelen ziyaretçilerin, memnun olarak kentimizden ayrılmalarını sağlamak için belediye kadar esnafımıza da görevler düşmektedir. Edirne Belediyesi olarak verdiğimiz bu ücretsiz seminerlere, esnafımızdan da daha fazla katılım bekliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde uzman oalrak görev yapan sağlıkçılar tarafından verilen eğitim seminerlerinin bundan Sonra da periyodik olarak devam edeceği belirtildi .
Kaynak: İHA