Görevlerine Son Verilen 38 Özel Güvenlik Görevlisi Eylem Yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve görevlerine son verilen 38 özel güvenlik görevlisi eylem yaptı.

İşten çıkarılan güvenlik görevlileri ve halen çalışmakta olan güvenlik görevlileri arkadaşlarına destek olmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde toplandı.

Tüm Özel Güvenlik ve Hizmet İşçileri Sendikası Genel Başkanı Bolat Ankaralı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin özel güvenlik görevlilerinin işten çıkarılmalarıyla ilgili eylemlerinin süreceğini belirterek, gerekirse CHP'nin genel merkezine de gideceklerini, üyelerinin haklarını Sonuna kadar savunacağını söyledi.

Ankaralı, arkadaşlarının yeni yıla işsiz girdiklerini, bunun kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile konuyu görüşeceklerini, daha Sonra eylemi Sonlandıracaklarını belirtti.

Daha Sonra Başkan Akaydın'ı beraberindeki üyelerle makamında ziyaret eden Ankaralı, ziyaretin olumlu geçtiğini Akaydın'ın kendilerinden bu sorunu çizmek için bir hafta süre istediğini, bu nedenle eylemlerine ara verdiklerini kaydetti.

Çözümün olmaması halinde Akaydın'ı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şikayet edeceklerini ifade eden Ankaralı, şunları söyledi:

''Bundan önce de bazı sorunlarımız olmuştu, Başkan Akaydın sağolsun çözümü konusunda yardımcı olmuştu, aynı hassasiyeti kendilerinden yine bekliyoruz. Ama aksi taktirde Ankara'ya CHP Genel Merkezi'ne kadar gideriz ve eylemlerimiz farklı şekillerde devam eder.''

Kaynak: AA