Sp, Pazar Günü Patriotları Protesto Edecek

Saadet Partisi (SP) Alaşehir İlçe Teşkilatı, 20 Ocak Pazar günü İstekenderun'da Türkiye'ye Patriot füzelerinin yerleştirilmesini protesto edeceklerini belirterek, ilçeden de otobüs kaldırılacağını bildirdi.

Sp, Pazar Günü Patriotları Protesto Edecek
SP Alaşehir İlçe Başkanı Nuri Özcan, parti yönetimi ile birlikte basın açıklaması yaptı. Parti Lokali'ndeki toplantıda, Türkiye'ye yerleştirilmesi için sürecin başladığı Patriotları protesto etmek için pazar günü İskenderun'da miting yapacaklarını vurgulayan Özcan, miting için Alaşehir'den de otobüs kaldırılacağını açıkladı.

SP İlçe Başkanı Nuri Özcan, şunları söyledi: "Ülkemizde yerleştirilmek istenen Patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır. Patriotlarla birlikte, Kahramanmaraş’a Alman askerleri, Adana’ya Hollanda askerleri, Gaziantep’e ise Amerikan askerleri gelecek. Tarihi bir görev olarak uyarıyoruz; Patriotlar, Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbirleriyle savaştırmak için getiriliyor." Özcan, açıklamasında daha sonra, "Herkes bilmelidir ki; bu topraklar, NATO toprağı değil, İslam toprağıdır. Bu topraklarda, Rasmussen’lerin değil, Şehit Kamil’lerin, Seyit Çavuş’ların kanı vardır.

Yine herkes bilmelidir ki; bu topraklar sahipsiz de değildir. İşte bu gerekçelerle, SP olarak, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın öncülüğünde, Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a tüm ülke sathında harekete geçiyoruz. 'Biz Geliyoruz, Patriotlar Gelmesin' diyerek büyük bir yürüyüş başlatıyoruz. Hedefimiz; bu kirli ve sinsi oyunu bozmaktır, Tarihimize ve ecdadımıza yakışır bir direniş başlatmaktır, Zulme, işgale, savaşa, sömürüye, kalkana, füzeye karşı onurlu bir duruş ortaya koymaktır. Yürüyüşümüz, 20 Ocak Pazar günü, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanı’nda 'büyük buluşma' ile son bulacak. Bu tarihi yürüyüşe tüm Manisa’lı hemşerilerimi davet ediyor, maddi manevi desteklerinizi bekliyoruz. Mitinge katılmak isteyen hemşehrilerimiz için 19 Ocak Cumartesi günü Alaşehir’den otobüs kaldıracağız" dedi.

Kaynak: İHA