Karabük Kent Konseyi'nden Başkan Aksoy'a Ziyaret

Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Büyükgenç, ziyarette yaptığı konuşmada, belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını söyledi.

Belediye desteğiyle Safranbolu'nun turizmde de atağa kalktığını belirten Büyükgenç, ''Başkanımızın özellikle Son dönemde gençlere ve spora yaptığı yatırımlar Karabük Kent Konseyi olarak bizleri mutlu etmiştir. Yine ziyaret sebeplerimizden birisi Avrupa Birliği Projesi olan 'İz İken Biz Olduk'' projesine başkanımızın desteklerini sağlamaktır. Bilindiği üzere üniversitemize gelen öğrenciler 4 yılın Sonunda buradan ayrılmaktadırlar. Projemiz bu aşamada devreye giriyor. Çok sayıda gönüllü öğrencinin katılımıyla bu öğrencilerimizi turizm elçisi olarak nitelendirmektir. Yapılacak gezilerin, programların neticesinde Karabük'ü gittikleri yerlerde de unutmamaları, çevrelerine anlatmalarını sağlamak olacaktır. Bu konuda Sayın Başkanımızın desteklerini bekliyoruz'' diye konuştu.

Başkan Aksoy ise Karabük Kent Konseyi'nin cesur atılımlarla büyük başarılara imza attığını belirterek, proje içerisinde yer almaktan mutlu olacağını kaydetti.

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA