Koordinatör Milletvekili Güllüce'nin Açıklaması

AK Parti Düzce İlçe Başkanları Toplantısı Gölyaka'da yapıldı.

AK Parti Gölyaka İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Düzce'de de düzenlenen teşkilat işçi seminerlerin Türkiye genelinde başarılı geçtiğini söyledi.

Teşkilat içi eğitim seminerine Düzce'de beklenenden fazla katılım olduğunu ifade eden Güllüce, ''Düzce, her zaman AK Partinin kalesi olmuştur. Başbakanımız her konuda Düzce'nin taleplerine cevap vermeye çalışıyor. Bunun karşılığını da teşkilatlarımız aynı özverili çalışmaları ile sürdürüyor. Önümüzdeki 3 yıl içinde üst üste yapılacak 3 önemli seçim var. Bu seçimler öncesinde Düzce'de ortaya koyulan bu birlik, beraberliğin devam etmesi hem Düzcemiz hem de ülkemiz için çok önemli'' şeklinde konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise gelecek yıl yapılacak yerel seçimler öncesinde sandık kurullarının oluşması için çalışmayı sürdürdüklerini bildirdi.

Kaşıkoğlu, ''Bu oluşumların ardından daha küçük çaplı da olsa eğitim seminerlerimiz artarak devam edecek. Amacımız, halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmektir'' dedi.

Muhabir: Barış Zengin / Abdülhamid Hoşbaş

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA