Etb Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcı Açıklaması

Edirne Ticaret Borsası tarafından ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'' dolayısıyla basın mensuplarına yemek verildi.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan ETB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı, ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'' dolayısıyla 4 yıldır yemek organize ettiklerini söyledi.

Basın mensuplarının hangi şartlar altında çalıştığını bildiğini belirten Yardımcı, ''Basın için söylenecek çok şey var. Gazeteciler yağmur, çamur demeden görev yapıyor. Edirne basının büyük bir çoğunluğu, bu işi özveriyle ve amatörce yapıyor'' diye konuştu.

Yardımcı, ETB'nin 235 dönüm arazi üzerinde yaklaşık 30 milyon liralık yatırım yaptığını anlattı.

Yatırımların Edirne'nin tarımına ve çiftçisine yönelik olduğunu ifade eden Yardımcı, ''Daha önce merkez borsamızı, kooperatifimizi, canlı hayvan borsamızı ve mezbahamızı yaptık. Canlı hayvan borsamız Türkiye'de tektir. Şimdi de lisanslı borsacılık konusunda büyük bir adım attık. Yakında silolarımız bitecek. İnşallah onun açılışını da hep beraber yapacağız'' şeklinde konuştu.

Edirne Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Derya Sarılarlı ve Güneydoğu Avrupa Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ayan da birer konuşma yaptı.

Yemeğe AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, MHP Edirne İl Başkanı Mehmet Tolga Akalın, Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, ETB yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA