Başkan Alıcık, Gazetecilerle Yemekte Buluştu
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ve gazete sahipleriyle bir araya geldi.

Gazeteciliğin, fedakarlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu hatırlatan Alıcık, “Bilgi, haber ve toplumu ilgilendiren diğer konuların zor şartlar altında da olsa, kitlelere ulaştırılmasında önemli görevler icra eden, demokrasimizin dördüncü kuvveti basınımızın, değerli mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, başarılı çalışmalar dilerim” dedi.
Alıcık, konuşmasının sonunda ise Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği 2012 Basın Ödüllerinde Nazilli’den ödül alan YeniAsır Nazilli Temsilcisi Ali Soydemir ve İHA Nazilli Temsilcisi Ümit Özmen’i tebrik etti .
