Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı Açıklaması

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Zafer Meydanı'nda yapılacak kent meydanının şehre güzel ve estetik bir görünüm kazandıracağını belirtti.

Canlı, yaptığı yazılı açıklamada, Zafer Meydanı'nda, Kültür Merkezi yapılmak üzere İl Özel İdaresi'ne tahsis edilen 3 dönümlük arsanın kent meydanı yapılmak üzere tahsisinin kaldırılmasında, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu ve İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Alınan kararın başlangıç olduğunu ifade eden Canlı, şunları kaydetti:

''İnşallah ikinci merhalede Zafer Meydanı'ndaki bu alan Milli Emlak Müdürlüğü tarafından belediyemize tahsis edilir. Meydanlar şehirlerin marka kent olma yolundaki en büyük etkenlerden biridir. Zafer Meydanı da ilimizin gözde bölgesinde yer alan ve büyük önem taşıyan yerlerden biridir. Buraya yapılacak kent meydanı şehrimize güzel ve estetik bir görünüm kazandıracaktır. Bu açıdan Zafer Meydanı'ndaki bu alanda, kentin çehresini değiştirecek, vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebileceği bir kent meydanı oluşturmak bizlere mutluluk verecektir. İlgili alan belediyemize tahsis edilirse kısa bir zaman içerisinde modern bir çizgide tasarlanmış, şehrimize estetik görünüm kazandıracak bir kent meydanı yapıp kamuoyunun hizmetine sunacağız.''

Muhabir: İbrahim Özdemir

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA