Vatandaşlar Eğlenirken Polisler Görev Başında

Gaziantep’te Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları, vatandaşların rahat ortamda yılbaşı gecesini kutlamak için gece boyunca soğuk havada görev başına geçti.

Vatandaşlar Eğlenirken Polisler Görev Başında
Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın , personellerinin başına geçerek , moral ve motivasyon açısından personellerine sıcak salep ikram etti . 2012 yılının son gecesinde vatandaşlar , gönüllerince eğlenirken , vatandaşların huzurlu bir ortamda eğlencelerini sağlayan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları gece boyunca nöbet tuttu . Özel Harekat Timleri , Çevik Kuvvet ekipler , Yunuslar , Asayiş ekipleri , Kaçakçılık ekipleri , ile Trafik ekipleri , gece boyunca şehrin tüm kesimlerinde görev alarak , vatandaşların huzurunu sağladı . Gece boyunca soğuk havada nöbet tutan polis memurlarına Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın tarafından moral ve motivasyon açısından sıcak salep ikram edildi . Polislerin yanı sıra gazetecileri de unutmayan Emniyet Müdürü Ömer Aydın , birçok muhabire de salep ikramında bulundu

Vatandaşların rahat bir ortamda gönüllerince yılbaşını kutlamalarını sağlamak için bütün polis memurlarının görevde olduğunu belirten Emniyet Müdürü Ömer Aydın , “Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak , hem asayiş yönünden hem trafik yönünden arkadaşlarımız , gerekli olan tedbirleri aldılar . Şuan arkadaşlarımızın büyük bir bölümü görev başındalar . Gaziantepli vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir yılbaşı akşamı geçirip , yeni yıla huzurlu bir şekilde girebilmeleri adına alınması gereken tüm önlemler alındı . Bu akşamda arkadaşlarımız ile birlikte burada kendilerine bu soğuk havada sıcak salep ikram ederek , kendilerine bir moral ve motivasyon vermek istedik . Arkadaşlarımız daha sonra tekrar görev yerlerine gidecekler ve vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu girebilmeleri için gerekli önlemleri alacaklar . Biz bu akşam saatlerinde dışarıda gezen ve eğlenen vatandaşlarımıza dikkatli olmalarını , alkollü olarak trafiğe çıkmamalarını , daha önceki yayınladığımız yazılarla yapılan haberlerle zaten duyurduk . Bu akşam yine alkollü araç kullanan vatandaşlarımızın trafiğe devam etmelerine arkadaşlarımız mani olacaklar . Gerekli işlemleri yapıldıktan sonra kendilerini taksilerle , hususi otolarla ve ayrıca alkollü olmayan sürücülerin vasıtasıyla evlerine ulaşmalarını sağlayacaklar . Ben hem Gaziantepli vatandaşlarımızın hem tüm milletimize 2013 yılında sağlık , huzur , barış dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” dedi .

Polis memurlarına dağıtılan sıcak salepin ardından , polis memurları görev alanlarına geçtiler .
Kaynak: İHA