Canlı yayındaki Osman Pamukoğlu kavgası stüdyoyu salladı

Ümit Zileli ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın birbirine girdiği tartışmada desibel rekoru kırıldı.

Canlı yayındaki Osman Pamukoğlu kavgası stüdyoyu salladı
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit yine savaş alanına döndü. “90 'larda kimi generaller vatana ihanet etti mi?” sorusuna yanıt arandığı programda Rasim Ozan Kütahyalı ile Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli'nin karşılıklı atışmaları ise gecenin en ilginç tartışması oldu.

Zileli ile Rasim Ozan'ın birbirlerine avazları çıktıkları kadar bağırdıkları tartışma stüdyodaki gerilimi tırmandırırken, Rasim Ozan Kütahyalı Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu ve Kandil 'de Murat Karayılan 'la röportaj yapan gazeteci Serdar Akinan hakkında sert sözler sarf etti.

OSMAN PAMUKOĞLU ÖDLEK

Osman Pamukoğlu için “Ödlek” diyen Rasim Ozan sinirlerine hakim olamayarak avazı çıktığı kadar bağırarak “Türk bayraklarıyla uyuşturucu kaçakçılığı yapan o adi şerefsizlerden hesap sorulacak o şehitler için. Türk bayraklı tabutların içinde uyuşturucu kaçırdılar.” dedi.

KLAVYE DELİKANLILIĞI

Osman Pamukoğlu ödleklik yapmasın, klavye delikanlılığı yapmasın. Ama onun yüreği yetmez. O lafları da ona yedirirler.

TEK İSTEDİKLERİ İÇ SAVAŞ

“ PKK 'yla işbirliği yapmış dansöz genarelleri savunmayalım burada. Bu memlekette senin yeterince kıramadığın bu gibi generaller yüzünden PKK denen adi örgütün 4 milyonluk tabanı var. Tek istedikleri var iç savaş çıksın. Suriye dene terör devletinin de, İran denen terör devletinin de PKK denen adi terör örgütünün de istediği bu.”

ESAD'IN RESİMLERİNİ TAŞIYAN ŞEREFSİZDİR

“Hakkari 'de, Yüksekova 'da ağaçları kesmek vatan hainliğidir. Ağaçları kesiyor, sonra kürt köylerine iniyor “Hadi dağa çıkın bakayım” diyor. Çocuk bir Kürtçe konuştu mu dövüyor. Onlar alçak. Benim kürt kardeşime zulmeden de, benim Türk askerime silah çeken de alçaktır. Suriye 'ye rağmen, sizin savunduğunuz Beşar Esad 'a rağmen PKK terörünü yok edeceğiz. Mitinglerde Hz. Ali ile Beşar Esad 'ın resimlerini yan yana taşıyan şerefsizdir. ”

SERDAR AKİNAN'I MADARA ETMEN LAZIM

O gazeteci Kandil 'e gidip Murat Karayılan 'a yalakalık yaptı. Ben Mümtazer Türköne sana “Sen darbecisin, sen içeri gireceksin” dediğinde Türköne 'yi madara edip gönderdim. O zaman sende Serdar Akinan 'ı madara etmen lazım.”

BEYAZ GAZETE