Sincan Belediyesi’nden Minikler İçin Animasyon Gösterisi

Sincan Belediyesi, 1. sınıfa başlayacak olan minikler için bir hafta boyunca her gün farklı bir okulda animasyon gösterisi düzenleyecek.

Sincan Belediyesi’nden Minikler İçin Animasyon Gösterisi
2012-2013 eğitim ve öğrenim dönemi, ilkokul 1. sınıflar için 10 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Minikler, uyum sağlamak için büyüklerinden 1 hafta önce okula başlayacak.

Okula alışmaları için verilen bu sürede Sincan Belediyesi de miniklerin yanında olacak. Belediye, miniklerin okula çabuk motive olmaları için animasyon gösterileri düzenleyecek. Bir hafta boyunca her gün 4 okulda düzenlenecek animasyon gösterileri 20 okulda gerçekleştirecek.

Öğrenci ve veliler için bilgilendirme toplantılarının yapılacağı etkinliklerde şarkılar, yarışmalar ve çeşitli gösterilerle okul minikler için daha sıcak bir hale getirilecek. Animasyon gösterileri 10 Eylül Pazartesi sabah Tuna Üçer ve Altınordu İlkokulu’nda, öğlen ise Cemal Yüksel İlkokulu ve Dr. Yıldız Yalçınlar İlkokulu’nda yapılacak.

Yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere başarılar dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Öğrencilerimize derslerinde başarılar ve zihin açıklığı diliyorum. 1. sınıfa başlayacak olan miniklerimize okulu daha çok sevdirmek, onların okula adaptasyonunu hızlandırmak için biz de elimizden geleni yapmak istedik. Bu gösterilere miniklerimiz büyük ilgi gösteriyor. Okullara taşıyarak bu gösterileri onları daha mutlu etmeye çalışıyoruz” dedi .
Kaynak: İHA