Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci Görevine Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı atama kararnamesi ile Kütahya'nın Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İlhan Cebeci, yeni görevine başladı.

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci Görevine Başladı
1969 yılında Sinop’un Boyabat ilçesinde doğan Cebeci, 1992 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu ve aynı yıl Gaziantep’in Araban ilçesinde öğretmen olarak göreve başladı.

1994 yılında ise Sinop’un Boyabat ilçesi Cumhuriyet ilköğretim okuluna öğretmen olarak atanan Müdür Cebeci, 1996 yılından 2004 yılına kadar aynı okulda müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 2004 yılından itibaren Boyabat ilçesi Fatih ilköğretim okulunda 6 yıl müdür olarak görev yapan Cebeci, 2010 yılında rotasyon nedeniyle getirildiği Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Müdürlüğünden Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Öğretmenliğin zor bir meslek olduğuna vurgu yapan İlhan Cebeci, “ Bu mesleği 20 yıldan beri severek yapıyorum. Nasıl Türkiye’nin diğer illerinde yetişen insanlar gelip benim ilçemde görev yaptı, çocuklarımıza ve insanımıza hizmet etti ise, bende Boyabatlı olarak burada aynı hizmeti yapacağım inşallah. Amacımız ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak, en üst seviyeye getirmek. Bu amaçla İlçe Milli Eğitim personeli, tüm okullarımızla ve kurumlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışacağımızı ümit ediyorum. Boyabat’ta hangi duygu ve düşüncelerle çalışmışsak burada da aynı kararlılıkla çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA