Okul Müdürleri İle Yeni Sezon Toplantısı

Fatsa İlçe Milli Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, okul müdürleri ile 2012-2013 eğitim-öğretim yılının ilk toplantısını yaptı.

Okul Müdürleri İle Yeni Sezon Toplantısı
Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Atilla Yiğit, Hüseyin Biberoğlu, Abdullah Özkan ve Ercan Uçak da katıldı.

Toplantının asıl amacının okul müdürleriyle bir tanışma toplantısı olduğunu belirten Fatsa İlçe Milli Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, “Başta kendim olmak üzere ilçemizdeki 21 bin öğrencimizin hizmetçisiyim. Sizler de okullardaki öğrencilerinizin hizmetçisisiniz. Ben öyle düşünüyorum. Çünkü bunun birde vebal boyutu var, bunu da taşımamız gerekiyor. Bundan önce 4 ilçede çalıştım, üçünü toplasam bir Fatsa etmiyor. Kalabalık bir ilçe ve öğrencisi fazla olan bir yer. Gerçekten Fatsa ilçemizde güzel bir başarı var. Benden önce görevini yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize ve şube müdürlerimize teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ilçe teslim aldım. Aldığım noktadan sizinde desteklerinizle biraz daha yüksek bir seviyeye çıkartabiliriz. Son yıllarda yapılan okullar, inşaatlar olsun Fatsa ilçemizde çok güzel çalışmalar yapılmış. İl müdürümüzün çok ciddi gayretleri var, ona da teşekkür ediyorum. İnşallah ekip ruhuyla bizde bunların üzerine bir şeyler katabiliriz” dedi.

Toplantıda 2012-2013 eğitim-öğretim yılında yapılacak olan çalışmalar, 4+4+4 sistemi, kılık kıyafetle ilgili kurallar, mesai saatleri ile ilgili konular, izinler, sevkler ve raporlarla ilgili konular görüşüldü .
Kaynak: İHA