Aldırmaz’dan Valilik ve Belediyeye Ziyaret

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Adana’dan Anadolu’ya Türk Sineması Yollarda” etkinliği için gittiği Elazığ’da Vali Muammer Erol ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Aldırmaz’dan Valilik ve Belediyeye Ziyaret
İlk ziyaretini Elazığ Belediyesi’ne yapan Zihni Aldırmaz, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından karşılandı. Samimi ortam içerisinde geçen ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Selmanoğlu, Elazığ’ın Son yıllardaki değişim sürecini fotoğraflarla anlattı. Selmanoğlu, “Bu aziz şehirde sizi ağırlamaktan dolayı Son derece mutluyuz. Altın Koza Film Festivali’nin Anadolu’ya yayılmasından dolayı teşekkür ediyorum. Bu etkinlik sayesinde insanlar, geçmişte olduğu gibi açık havada sinema izleme fırsatını buluyorlar ve keyifli dakikalar yaşıyorlar” dedi.

Misafirperverliği için Başkan Selmanoğlu’na teşekkür eden Zihni Aldırmaz, Elazığ’a çeşitli defalar geldiğini, kentte önemli değişiklikler ve gelişmeler gördüğünü söyledi.

Aldırmaz, “Kendisi çok güzel işlere imza atmış bir başkan ve bundan da haberdarız ve kendisini de takip ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret Sonunda Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a Elazığ’ın meşhur 8 köşe şapkası ve yemeni ayakkabısı ile çeşitli hediyelerden oluşan bir paket sundu. Zihni Aldırmaz da, Başkan Selmanoğlu’na “Çukurova’da Doğa ve Tarih” kitabı ile çeşitli hediyeler takdim etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Elağız Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, daha Sonra Vali Muammer Erol’u makamında birlikte ziyaret ettiler. Yaklaşık 1 saat süren ziyaret Sonrası Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Elazığ Valisi Muammer Erol’a çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Erol da, Zihni Aldırmaz’a el dokuması Elazığ kilimi hediye etti .
Kaynak: İHA