Terör Olaylarına Tepki İçin Askeri Kıyafet Giydirdiği Çalışanlarıyla Müşterilerine Hizmet Veriyor

Kadirli ilçesinde, bir market sahibi, terör olaylarına tepki göstermek için askeri kıyafet giydirdiği çalışanlarıyla müşterilerine hizmet veriyor.

Savrun Mahallesi'ndeki marketin Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Yasdıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, teröre tepki göstermek ve askerlere destek vermek amacıyla iş yerinde çalışan 86 perSonelin askeri kıyafetle çalıştıklarını söyledi.

Terör olaylarının Son zamanlarda arttığını ve bu olaylara tepkisiz kalmamak için böyle bir uygulama başlattıklarını belirten Yasdıoğlu, ''Güvenlik güçlerimiz sayesinde cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Askeri üniforma ile çalışarak teröre tepki göstermek ve Mehmetçiklerimize destek olmak istiyoruz. Böyle bir hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz. Amacımız, reklam yapmak değil'' diye konuştu.

Çocukluk yıllarından beri askerlere sempati duyduğunu ve bunu herkese göstermek için böyle bir uygulama başlattığını anlatan Yasdıoğlu, şunları kaydetti:

''Market çalışanları olarak ülkemize ve devletimize bir şeyler vermek istiyoruz. Bu ülke hepimizin. Birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Terör olayları Sona erene kadar bu uygulamaya devam etmeyi düşünüyoruz. Allah devletimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun. Uygulamayı başlattığımız günden bu yana müşterilerimizden de büyük destek görüyoruz.''

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ / Ali Güreli

Yayıncı: Tevfik Işık
Kaynak: AA