MHP İl Teşkilatı İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Bolvadin, Çay ve Çobanlar ilçelerini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Bolvadin ziyaretinde yaptığı konuşmada, vatandaşların istek ve taleplerini dinlediklerini söyledi.

İl teşkilatı olarak ilçe ziyaretlerine devam ettiklerini vurgulayan Aslan, şöyle konuştu:

''Bolvadin ilçe teşkilatımızı ve Bolvadin merkezde bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle sohbet etme imkanı bulduk. Yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Vatandaşlar Son aylarda ülkemizde yaşanan terör olaylarından ve ekonomik gidişattan Son derece rahatsızlar. Özellikle doğu bölgemizdeki gelişmelerden ve teröre olaylarından dolayı rahatsızlıklarını ifade eden birçok vatandaşımızı dinleme imkanı bulduk. İlçe ve belde ziyaretlerimiz hızlı ve yoğun bir programla devam edecek.''

MHP il yönetimine ziyaretleri sırasında MHP Bolvadin İlçe Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerde katıldı.

Heyet daha Sonra Çay ve Çobanlar ilçelerini ziyaret etti.

Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA