Adana Kent Konseyi Öğrenci Meclisi'nin Kuruluş Yıl Dönümü

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Öğrenci Meclisi, kuruluşunun birinci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi

Öğrenci Meclisi Başkanı Miraç Tunç, Büyük Sürmeli Otelinde düzenlenen etkinlikte, Öğrenci Meclisi'nin, Adana'da bulunan öğrencilerin sorunlarına çözüm bulmak ve sosyal farkındalık projeleri yürütmek için kurulduğunu söyledi.

Bir yılda birçok projeye imza attıklarını belirten Tunç, yeni katılan üyeleriyle birlikte bu dönemde de önemli projeleri gerçekleştireceklerini ifade etti.

Tunç, ''Bir Kalem de Sen Al'' projesiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere destek verdiklerini anımsatarak, ''Öğrenci Meclisi olarak Ramazan ayı sebebiyle de hayırseverlerden topladığımız yardım paketlerini yoksul ailelere ulaştırdık. Yeni dönemdeki projelerimize destek bekliyoruz'' dedi.

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Fevzi Acevit de Öğrenci Meclisi'nin başarılarından gurur duyduğunu belirtirken, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ise böyle bir gençlik grubunun olmasını ve böyle başarılara imza atmasının kendilerine mutluluk verdiğini kaydetti.

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İpek Kobaner, AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, AKSESO Başkanı Ahmet Tunç, Şenbayrak Grup Başkanı Kenan Şenbayrak, Büyükşehir Kent Konseyi Öğrenci Meclisi Başkanı Miraç Tunç ve çok sayıda davetli katıldı.

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA