Başkan Ayaz Yeni Bölgelerde İncelemelerde Bulundu

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte önceki gün ilçede yeni yapılması düşünülen bölgelerde bir takım tespitlerde bulundu.

Başkan Ayaz Yeni Bölgelerde İncelemelerde Bulundu
Özellikle ilçenin konut alanlarının yer aldığı Serdar mahallesi Pasinler Caddesi üzerine önem veren Başkan Ayaz, bu güzergahta yapılacak düzenlemeleri yerinde tespit etti.

Serdar Mahalle Muhtarı Cafer Aktaş, Aydınkent Mahalle Muhtarı Ramazan Orhan Açıkgöz’de başkanın bu teftiş turunda hazır bulundu. Metreyi eline alan Başkan Ayaz, ilçenin önemli güzergahları arasında yer alan Pasinler Caddesi’nin kaldırımlarını ölçüp biçerek, yeni yapılacak çalışmalar için başkan yardımcıları ile birlikte birim müdürlerine detaylı talimatlar verdi. Bakan Ayaz, “Bu caddemiz estetik ve görsel olarak daha da öne çıkacaktır” diye konuştu.

Aydınkent ve Altınkent Konutları arasında kalan 1040 metrelik Pasinler Caddesi, yaya, bisiklet ve ilçe ulaşımı için oldukça kullanışlı bir cadde. Proje kapsamında yolun her iki tarafı genişletilecek. Baskı betonun kullanılacağı caddenin 2 metrelik bölümü yaya, 1,5 metrelik bölümü ise bisiklet yolu olarak düşünülüyor. Öte yandan şık aydınlatmaları ve çevre düzenlemeleriyle bu cadde Serdar Mahallesi’nin cazibe merkezi olacak .
Kaynak: İHA