Muratpaşa Belediyesi’nden Gaziler Günü’nde Dostluk Maçı

Muratpaşa Belediyesi, Gaziler Günü’nü farklı bir etkinlikte kutladı.

Muratpaşa Belediyesi’nden Gaziler Günü’nde Dostluk Maçı
5 gazinin de oynadığı Ampute Futbol Takımı ile Muratpaşa Belediyesi birim müdürlerinden oluşan futbol takımı dostluk maçında 7-7 berabere kaldı. Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gaziler Günü etkinliğinde, Öz Antalya Engelliler Gençlik ve Spor Derneği Ampute Futbol Takımı ile aralarında bayan birim müdürlerinin de yer aldığı Muratpaşa Belediyesi Birim Müdürleri Futbol Takımı, dostluk maçında karşı karşıya geldi. Çağlayan Spor Kompleksi’nde düzenlenen dostluk maçı öncesinde, her iki takıma taktikler veren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Gaziler Günü’nde gazilerimizle farklı bir etkinlikte bir araya gelmek istedik. Gazilerimizi sadece Gaziler Günü’nde değil, her zaman hatırlamalı ve yanlarında olmalıyız. Her iki takım oyuncularına başarılar diliyorum” dedi.

Öz Antalya Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özkaptan ise, “Derneğimizin amacı, düzenlenen sosyal faaliyetlerle engelli durumdaki gazi ve diğer engellilerin hayata tutunmaları sağlayarak, morallerini yüksek tutmak. Muratpaşa Belediyesi ile karşılaşacak olan Ampute Futbol Takımımızda 5 gazi sporcumuz var. Takımımıza verilen destek ve güven nedeniyle Muratpaşa Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ampute Futbol Takımı sporcularından takım kaptanı Gazi Yalçın Kaşar da, düzenlenen anlamlı etkinlik nedeniyle takım sporcuları adına Başkan Evcilmen’e teşekkür etti.

Muratpaşa Belediyesi Birim Müdürleri Futbol Takımı ile Ampute Futbol Takımı arasındaki halı saha dostluk maçı, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in başlama vuruşu ile başladı.

Muratpaşa Belediyespor futbol antrenörü Ahmet Tilki’nin yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 4-3 Ampute Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlandı. Seyircilerin yoğun tezahüratları eşliğinde yapılan karşılaşmanın ikinci yarısında beraberliği yakalayan Muratpaşa Belediyespor, sahadan 7-7 berabere ayrıldı. Ampute Futbol Takımı’nın çok iyi mücadele ettiği karşılaşmada, Muratpaşa Belediyesi’nin kalesini zaman zaman bayan birim müdürleri korudu .
Kaynak: İHA