Başkan Evcilmen Makina Mühendisleri Odası'nda

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret etti.

Başkan Evcilmen'e ziyaretinde, meclis üyeleri Mustafa Karaman, Hüseyin Kazancı ve Gürsel Karabayır da eşlik etti. Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Hüseyin Barut ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Evcilmen, yapımı Son aşamaya gelen konferans salonu, sergi salonu ve fuaye alanında incelemede bulundu.

Hüseyin Barut, odanın bugünlere gelmesinde kurucu başkan Süleyman Evcilmen ve meclis üyesi Mustafa Karaman'ın katkıları olduğunu hatırlattı. Barut, ''Belediye başkanımıza ayrıca, sosyal donatı alanlarıyla spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla halkın rahatça kullanabileceği mekanlarıyla yaşanabilir bir Muratpaşa oluşturduğu için teşekkür ediyoruz. Bizce, örnek bir kent böyle olmalı'' dedi.

Makina Mühendisleri Odası'nın sadece meslektaş sorunlarıyla ilgili bir oda olmadığını ifade eden Süleyman Evcilmen, odanın kent ve ülke sorunlarına her zaman sahip çıkarak bir ekol olduğunu vurguladı. Evcilmen, ''Nerede bir sorun varsa, odamız çözüm önerileriyle açıklamalarıyla eylemleriyle kamuoyu oluşturuyor. Bu durumdan büyük mutluluk duyuyorum'' diye konuştu.

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA