Şenlik Kapsamında Zara ve Ersan Başbuğ Konser Verdi

''8. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Şenliği'' kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Zara ve Ersan Başbuğ, Çubuk'ta konser verdi.

Atatürk Parkı'nda kurulan sahnede sanatçılar Zara ve Ersan Başbuğ, türkü severlere keyifli dakikalar yaşattı. Yaklaşık 5 saat süren konserde sanatçılar, en beğenilen şarkıları seslendirdi.

Yoğun kalabalık ve izdiham nedeniyle dev ekran kurularak Atatürk Caddesi'nden de izlenmesi sağlanan konserde, çeşitli eserler seslendiren Zara'ya Çubuklularda alkışlarıyla ve danslarıyla eşlik etti.

Bu yıl 8. yılını kutlayan şenlikte konser vermenin mutluluk verici olduğunu belirten Zara, daha öncede şenlikte de bir konser verdiğini hatırlatarak, Çubuk halkının çok iyi bir misafirperver olduğunu söyledi.

Konser öncesi, özel bir hastanede tedavi gören Kırşehirli halk ozanı Neşet Ertaş'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Zara, Neşet Ertaş'ı sevenlerine kendi beste ve türküleriyle seslendi.

Konserin sonunda Zara ve Ersan Başbuğ'a Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından çiçek ve hediye takdim edildi.

Konseri Bosna Hersek'in Maglaj Belediye Başkanı Prof. Dr. Mehmet Mustabasıc, Slovakya'nın Sabinov kenti Belediye Başkanı Ing. Peter Molcan, Başkan Yardımcısı Jozef Macısak, Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar izledi.

Muhabir: Hüseyin Yiğiner

Yayıncı: Şükran Yücel
Kaynak: AA