Sağ Sahil Sulama Birliği’nde Aday Sayısı 3’e Çıktı

Salihli Sağ Sahil Sulama Birliği’nin Cumartesi günü yapılacak olan ve oldukça çekişmeli geçmesi beklenen başkanlık seçimlerinde mevcut başkanı Fikret Ceylan, tekrar aday olduğunu açıkladı.

Sağ Sahil Sulama Birliği’nde Aday Sayısı 3’e Çıktı
Elf Ersoy Dinlenme Tesisleri’nde düzenlediği yemekte adaylığını ilan eden Ceylan, 3 yıl 3 aydır yürüttüğü başkanlık görevine yeniden talip olduğunu söyledi.

Seçimlerde yeni seçilen delegelerle birlikte hizmete kaldığı yerden devam etmeyi planladığını belirten Ceylan, “Sağ Sahil Sulama Birliği Türkiye’de bulunan toplam 363 sulama birliğinin içinde ilk 5 içinde yer alan bir kurumdur. DSİ’nin her zaman parmakla gösterdiği kurumumuz demokratik ve şeffaflık prensibi içerisinde yönetilmektedir. Ben ve çalışma arkadaşlarım her zaman çiftçimize en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz gayreti içerisinde olduk. Seçildiğim taktirde daha iyisini yapabilmek adına mücadeleye devam edeceğiz. Başkan olduğum 3 yıllık süre zarfı içerisinde birliğimize iki tane sıfır kilometre kepçe, bir adet DSİ’den traktör, bir adet ot biçme makinesi alımı yaptık. Birliğimize 30 bin litrelik akaryakıt tankı kurduk. Birliğin araçlarını güneşten ve yağmurdan korunmak amacıyla 500 metrekarelik iş makinelerine kapalı park alanı ve 200 metrekare misafir otoparkı yaptık. Tüm engellemelere rağmen Kendirlik Sulama kanalına elektrik tesisatının döşenebilmesi için DSİ ile ortaklaşa proje yaptık. Kapalı sulama sisteminin bir an önce yapılması için DSİ ile çalışmalarımıza hız verdik. Seçildiğim takdirde kaldığımız yerden hızlı bir şekilde projeyi tamamlayacağız. Şuanda mevcut yönetimin içinde oldukları halde birliğin tüm çalışmalarını yavaşlatmak gayreti içerisinde olan insanlar şimdi nasıl oluyor da gazetelerde verdiği demeçlerde birlik ve beraberlikten söz ediyorlar. Manisa Büyükşehir Belediyesi kapsamına alındıktan sonra nedense Belde belediye Başkanı arkadaşımız birliğe başkan adayı oldu. Tekrar aday olduğumu kamuoyuna bildirir, saygılar sunarım. Amacımız delegelerimizle birlikte birliğimizi daha üst seviyelere taşımaktır.” diye konuştu.

Kaynak: İHA