Muratpaşa Belediyesi Yaratıcılık Ödülü Aldı

Muratpaşa Belediyesi, Çin'de düzenlenen 3. Uluslararası Guilin Turizm EXPO'sunda açtığı stantla yaratıcılık ödülü aldı.

Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, belediyedeki toplantı salonunda düzenlendiği basın toplantısında, kardeş şehri olan Guilin'in daveti üzerine belediyeden bir heyet ile 6-10 Eylül'de Çin'de düzenlenen 3. Uluslararası Guilin Turizm EXPO'suna katıldıklarını ifade etti.

Fuara 60 ülkeden 800 sektör temsilcisinin katıldığını ifade eden Evcilmen, fuarda stant açan tek belediye olduklarını aktardı.

Çin'in 4. büyük turizm kenti olan Guilin'nde beklemedikleri bir ilgi gördüklerini ifade eden Evcilmen, Antalya'nın imajını fuarda çok iyi noktalara taşıdıklarını kaydetti.

Açtıklarını standın yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Evcilmen, ''Fuarda en çok katılımın olduğu stant bizimkisi oldu. Bundan büyük bir keyif aldık. Şahsen bin kişiyle fotoğraf çektirdim. Stantta Antalya'yı ve Muratpaşa ilçesini anlatan filmler, kitapçıklar dağıtıldı. Üzerlerinde Muratpaşa Belediyesi yazılı tişört ve şapkaları dağıttık'' dedi.

Açtıkları stantla fuarda ''yaratıcılık'' ödülünü aldıklarını ifade eden aldıklarını vurgulayan Evcilmen, ''Basın toplantılarında tanıtıma yönelik performansımız, sürekli izlenebilen tanıtım filmimiz, yazılı ve görsel materyaller bu ödülü kazanmamızı sağladı. Bu ödülü de törenle aldık. Bundan büyük bir mutluluk duyduk. İmajı yüksek bir ilçe delegasyonu olarak orada marka bir görüntü verdik'' diye konuştu.

Halka birliktelikler sunmayı çok iyi beceren belediye olduklarını kaydeden Evcilmen, ''Tanıtım filmimizin her karesinde yüzlerce çocuk, yaşlı ve bayan var. Böylesine bir ilişkinin ortaya koyduğu sinerji oldukça dikkat çekti'' diye konuştu.

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA