AK Parti Kemalpaşa Teşkilatı Danışma ve Divan Heyeti Seçimleri Gerçekleştirildi

AK Parti Kemalpaşa İlçe Teşkilatı, danışma meclisi ve divan heyeti seçimini gerçekleştirdi.

AK Parti Kemalpaşa Teşkilatı Danışma ve Divan Heyeti Seçimleri Gerçekleştirildi
AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, AK Parti İzmir İl Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akdağ, ilçe başkanı Yaşar Kıkpınar, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Kemalpaşa İlçe Koordinatörü Cevdet Çayır, AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, Kemalpaşa İlçe Teşkilatı, kadın ve gençlik kolu ile belediye ve il genel meclis üyelerinin de katıldığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı.

Seçimlerde Divan Başkanlığı'na AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Yoğurtçu seçilirken; divan üyeliklerine İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Köse, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yaşar, AK Parti Kemalpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Nergiz Karakelle, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yılmaz getirildi

Seçimlerin ardından bir konuşma yapan AK Parti İzmir Vekili Erdal Kalkan, 2011 seçimlerindeki başarıyı aşmaları gerektiğini belirterek, "Kemalpaşa teşkilatının çok başarılı bir teşkilat olduğunu ve bu yüzden 27 Ekimde bu teşkilattan 2011 seçimlerdeki başarısının da üstüne çıkmasını beklediklerini ifade etti.

Üye sayısını yüzde yüz artırdıkları için mahalle ve köy teşkilatlarınızı tamamladığınız için ve Sandık kurullarını oluşturduğunuz için ilçe Başkanı ve teşkilatınızı tebrik ediyorum” dedi

İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar da, "İzmir’in en başarılı ilçesiyiz. Potansiyelimiz çok fazla ve seçimleri çok rahatlıkla kazanacağımızı biliyoruz. 2011 seçimlerinin rekorunu en azından egale edeceğimizi hep birlikte biliyoruz. Ama bu durum bizi rehavete kaptırmamalı. Kadın-gençlik kolları, meclis üyelerimizle mahalle ve köy başkanlarımızla ve teşkilatımızın dinamik yapısıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mütevaziliği asla bırakmayacağız. 27 Ekim'e kadar dokunmadığımız insan kalmayacak” dedi.

Kaynak: İHA