Meclis Üyeleri Termal Otel İnşaatını Gezdi

Çanakkale’nin Çan Belediyesi tarafından yapılan termal otel inşaatı sürüyor.

Meclis Üyeleri Termal Otel İnşaatını Gezdi
Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, AK Partili ve MHP'li meclis üyeleri ile birlikte termal otelde incelemelerde bulundu. Meclis üyelerine inşaatın seyri hakkında bilgiler veren Kuzu, termal otel inşaatının çalışma programına uygun olarak devam ettiğini belirterek, “Zemin çalışmaları tamamlandı ve otelimiz yükselmeye başladı” dedi

Kuzu, “Bugün buraya gelen AK Parti ve MHP'li arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Kalite esaslı hizmet anlayışı ile, vatandaşlarımızı standartları yüksek güzel bir şehirde yaşatmak, Çan'ımızın gelişimine katkıda bulunmak için yaptığımız bu hizmet, hangi partiden, hangi görüşten olursa olsun, herkesin benimsemesi gereken bir hizmet diye düşünüyorum. Çünkü bu yatırım Çan için yapılan bir hizmettir. Burayı kullanacak olan Çan halkıdır ve değerli Çan halkı bilmelidir ki, zengini, fakiri her kesimden insanımız buradan faydalanabilecek. İstediği gibi burayı kullanabilecek.

Düğün salonumuz da olduğu gibi fiyatlarımızı makul seviyede tutacağız ki, hemşerilerimiz kendi şehirlerinde, kendi belediyelerinin yapmış olduğu bu tesisten diledikleri gibi faydalansınlar” diye konuştu .
Kaynak: İHA