AK Parti Milletvekilleri, Avanos’ta Köy Muhtarları İle İftar Programında Buluştu

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan ve Av. Murat Göktürk, Avanos Belediyesi ile birlikte Avanos Ak Parti İlçe Başkanlığının verdiği iftar yemeğine katılarak partililerle bir araya geldi.

AK Parti Milletvekilleri, Avanos’ta Köy Muhtarları İle İftar Programında Buluştu
Avanos ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine; Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan ve Murat Göktürk, Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, Nevşehir AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih AÇIKGÖZ, Avanos AA Parti İlçe Başkanı Serkan Feralan, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları ile parti yönetim üyelerinin yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri, belde Belediye Başkanları ve Köy Muhtarları katıldı.

İftar yemeğinin ardından AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, Avanos AK Parti İlçe Başkanı Serkan Feralan, İl Genel Meclis Üyeleri ve Köy Muhtarlarının katıldığı istişare toplantısında Köy Muhtarlarının sorunlarını dinlediler.

Toplantıda köylerin başlıca sorunları ele alındı. Yapılan çalışmaların hangi aşamada olduğu, çalışma programına alınan projeler ve önümüzdeki yıl yatırım planına alınacak olan çalışmalarla ilgili bilgilendirmeler yapıldı .
Kaynak: İHA