CHP Lideri Kılıçdaroğlu Silifke'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkenin sorunu var.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Silifke'de
Esnafa, emekliye bakın, işsizlere bakın. Bunları atmışlar bir köşeye, 'Ben cumhurbaşkanı olacağım, yok sen olma ben olacağım'. Bu tablo, Türkiye'nin geleceğini düşünmeyenlerin tablosudur" dedi.

Kılıçdaroğlu, İçel’in Silifke ilçesinde parti otobüsünden partililere hitap etti. Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ı eleştiren Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin haline bakın, onların derdine bakın. İnsan da biraz utanma olur. Böyle bir tablo olabilir mi? Ülkenin sorunu var. Esnafa, emekliye bakın, işsizlere bakın. Bunları atmışlar bir köşeye, 'ben Cumhurbaşkanı olacağım, yok sen olma ben olacağım'. Bu tablo, Türkiye'nin geleceğini düşünmeyenlerin tablosudur. Ülkenin sorunu var, sen neyi düşünüyorsun! Birbirlerine koltuklarını ikram ediyorlar, sanki babalarının tapulu malıymış gibi. Sen o koltuğa oturdun, önce o koltuğun hakkını vereceksin, sana oy verenlerin hakkını vereceksin. Emekliler perişan, önce onun hakkını vereceksin. Oturmuşsun oraya cumhurbaşkanlığı hayali kuruyorsun. Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan da başbakanlık hayalleri kuruyor. Oralar sizin babanızın tapulu malı değildir" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, zulmün iktidar olamayacağını ve zulümle iktidarın sürdürülemeyeceğini belirterek, "'Sorunları çözeceğiz' diye geldiniz, memleketi sorunlar yumağına döndürdünüz. Geleceği görmemiz lazım. Türkiye'nin sağduyuya ihtiyacı var. O sağduyunun adresi CHP'dir. Türkiye'nin yeni bir iktidara ihtiyacı var, halkı düşünen bir iktidara ihtiyacı var. O iktidarın adı CHP'dir" dedi .
Kaynak: İHA