Bakan Akdağ Ardahan'da

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ardahan Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Bakan Akdağ Ardahan'da
Karayoluyla Ardahan’a gelen Bakan Akdağ, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Akdağ, daha sonra 150 yataklı Ardahan Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan Sağlık Bakanı Dr. Recep Akdağ, "Bir önemli sıkıntımız var, Türkiye de maalesef PKK terörüyle omuz omuza, dirsek teması içinde siyaset yapanlar kandan ve milletin çektiği sıkıntıdan siyaset devşirmeye oy devşirmeye çalışanlar var. Ama ben inanıyorum ki, kan üzerinden siyaset yapmaya çalışan, şiddet ve gerginlik üzerinden, güya hak arama iddiası altında memleketi ve memleketin gençlerinin geleceğini adeta umutsuz bir noktaya doğru sürüklemek isteyenler başarılı olamaycaklar. Biz birlikteliğimizi devam ettireceğiz. Birlikte gelişmeye, birlikte aynı refah içinde yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Sağlık alanında büyük reformlar ve vatandaşı gözeten uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirten Akdağ, Başbakan Erdoğan'ın sağlıkta dönüşüm noktasında büyük desteği olduğunu ifade etti.

Akdağ, "Bugün bile vatandaşın hakkı olan sağlık hakkına erişiminin önündeki engelleri, biz birer birer kaldırırken buna direnenleri görüyoruz. Ülkemizin göz bebeği olan Başbakanımıza, insan sağlığına verdiği bu önemden, bu hassasiyetten dolayı Ardahanlılar adına bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA