Mastob, Frankfurt’ta Manavgat’ı Tanıttı

Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), Almanya’nın Frankfurt Şehrinde ‘Museums Ufer Fest’ etkinliğinde Frankfurt Kültür ve Turizm Ateşeliği'nin standında bölge tanıtımı yaptı.

Mastob, Frankfurt’ta Manavgat’ı Tanıttı
MASTOB Türkiye Standında Side ve Manavgat’ın güzelliklerini anlatan kitapçıkların yanı sıra bir çok değişik tanıtım malzemesini direkt olarak tüketiciye sunma imkanı buldu. Tanıtım çalışmalarının sürekli yapılması halinde etkili olacağını, MASTOB’un sadece üye tesisleri değil tüm Manavgat bölgesini temsil ettiğini belirten MASTOB Başkanı Barut, bu tip tanıtımların doğrudan tüketiciye yapılmasından dolayı daha anlamlı olduğunu söyledi.

Almanya’nın Frankfurt Şehri’nde uzun yıllardır gerçekleştirilen “Museums Ufer Fest” etkinliğine bu yıl ilk olarak Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Frankfurt Kültür ve Turizm Ateşeliği'nin almış olduğu stand içerisinde katıldı.

Kentin içerisinden geçen Main Nehri’nin her iki kıyısında gerçekleştirilen festivale, Türkiye dışında sadece İspanya katıldı.

Üç gün süren etkinliği festival yönetiminin verilerine göre toplam 160 bin kişi ziyaret etti.

MASTOB Türkiye standında Side ve Manavgat’ın turistik yerlerini anlatan kitapçıklarla direkt olarak tüketiciye sunma imkanını buldu. Dernek Başkanı Cengiz Haydar Barut, festival ile ilgili yaptığı açıklamada; tanıtım çalışmalarının sürekli yapılması halinde etkili olduğunu ve derneğin sadece üye tesisleri değil aynı anda tüm Manavgat bölgesini temsil ettiğini belirtti.

Barut, bu tip tanıtımların doğrudan tüketiciye yapıldığından daha anlamlı bile olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA