Büyük Zaferin 90. Yıl Dönümü

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Atatürk ve silah arkadaşlarının bıraktığı Cumhuriyeti, çağdaş uygarlık düzeyine yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Karaahmetoğlu, CHP Giresun İl Başkanlığı'nca 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atapark'taki Atatürk anıtına çelenk koyma törenine katıldı.

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türk Milleti'nin 90 yıl önce bugün bağımsızlık savaşı sonucunda bağımsız bir Cumhuriyet kurduğunu hatırlattı.

Kurtuluş Savaşı'nı yapanların torunları olarak Cumhuriyet'in her türlü tehdit ve saldırı karşısında koruyucusu olacaklarını tüm dünyanın bilmesini istediklerini ifade eden Karaahmetoğlu, ''Dost, düşman herkes bunu bilsin. Bağımsız Cumhuriyet tüm uluslara örnek oldu ve bu örneği biz ilelebet ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Yurtta sulh Cihanda sulh' şiarıyla yaşatmaya devam edeceğiz. Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının bize bıraktığı bu Cumhuriyet'i çağdaş uygarlık düzeyine yükseltmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Hepinizin bağımsızlık bayramını kutluyorum '' dedi.

Kaynak: AA