Ak Parti Mardin Milletvekilleri Midyat'ta

AK Parti Mardin milletvekilleri Midyat’ta temaslarda bulundu.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nu ziyaret eden heyet, tarihi mekanları dolaştı, esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve ilçeye yeni atanana Kaymakam Oğuzhan Bingöl'ü ziyaret etti. Tarihi kentte temaslarda bulunan AK Parti Mardin Milletvekilleri Muammer Güler, Gönül Bekim Şahkullubey ve Abdurrahim Akdağ, Midyat Belediyesi'ne geldi. Midyat'ı önemsediklerini vurgulayan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Pati Mardin Milletvekili Muammer Güler "Arkadaşlarımızı parti teşkilatımızla beraber ziyaret ettik. Özellikle sayın belediye başkanımıza, göreve yeni başlayan kaymakamımıza ziyaretimiz olacak. Midyat'ımıza asıl verdiğimiz önem eski yerleşim yerlerin restorasyonu, turizme kazandırılması Şuanda belediyemizin yaptığı bu eser gerçekten de çok önemli inşallah yeni kaynaklar geliştirerek bu tarihi yapıyı turizmde bir katma değer kazandıracak bir hale getirmektir amacımız." diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, “Vekillerimizi ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Amacımız hep birlikte ilçemizin, bölgemizin kalkınmasında emek harcamaktır. İlçemizin gelişip kalkınması için biz her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuz belirtiyoruz. Kim memleketimizde taş üstüne taş koyarsa gönlümüzde her zaman en değerli yere sahiptir.” şeklinde konuştu.

Daha sonra tekstil çalışanlarını ziyaret eden AK Parti'li vekiller ardından ilçeye yeni atanan Kaymakam Oğuzhan Bingöl ile bir araya geldi. Heyet daha sonra telkari çarşısını dolaştıktan sonra ilçeden ayrıldı .