AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk Açıklama Yaptı

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, ''Partimiz siyaseti millet için yapan, her zaman halkını düşünen ve bunun neticesinde oylarını 11 yıldır sürekli artıran bir parti'' dedi.

Öztürk, AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, geçen CHP Muğla Teşkilatı'nın partilerine yönelik yaptığı suçlamalara yanıt verdi.

CHP Muğla İl Başkanı'nın, düzenlediği basın toplantısında AK Parti'yi ''zenginleşme kulübü'' diye nitelendirdiğini belirten Öztürk, ''Sayın başkanın burada açıklamak istediği, ülke ve millet olarak zenginleşme ise bu konuda doğru söylüyor. Zenginleşme kulübü olarak gördüğü partimiz siyaseti millet için yapan, her zaman halkını düşünen ve bunun neticesinde oylarını 11 yıldır sürekli artıran bir parti. Türkiye'de yapılan son seçimde her iki kişiden birisinin oyunu alan partimizi yok sayan bu zihniyeti anlayamıyoruz'' dedi.

Öztürk, CHP yönetiminin AK Parti'nin Bodrum ve Marmaris koylarını yandaşlarına pazarladığını öne sürdüğünü, CHP'nin ''Çamur at izi kalsın'' mantığıyla ''ucuz siyaset peşinde'' olduğunu dile getirdi.

CHP İl Başkanı'nın terör konusunda neden açıklama yapmadığını sorduğunu da ifade eden Öztürk, geriye dönük son üç aylık açıklamalarına bakıldığında terör konusunda görüşlerin belirtildiğinin görüleceğini, CHP İl Başkanı'nın basın açıklamalarını takip etmediğini iddia etti.

Basın toplantısının ardından bir dizi ziyaret için Muğla'da bulanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Bir süre İl Başkanı Öztürk ve ilçe başkanları ile görüşen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, partilerinin tüm ilçe ve il kongrelerini tamamlandığını, 30 Eylül'de ise olağan büyük kongrelerini gerçekleştireceklerini söyledi.

Aksu, genel merkezde kongre hazırlıklarının devam ettiğini anlatarak, ''Dün biz Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ile Merkez Yürütme Kurulu toplantılarını yaptık. Önümüzdeki günlerde de il başkanlarımızı ve kurucularımızı çağıracağız. Partimiz aziz milletimizin hizmetinde. Bu yeni dönemde inşallah yeni bir kadroyla hizmet etmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.

Muhabir: Utku Uçrak

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA