Tiyatro Oyuncusu Metin Yıldız'dan Kara Lastikli Moda

Tiyatro oyuncusu Metin Yıldız, yaz tatili nedeniyle geldiği memleketi Ordu'da ayağındaki kara lastikleriyle dikkati çekti.

Tatilini Fatsa'nın Ilıca beldesinde ailesinin yanında geçiren Yıldız, Ünye'ye gelerek Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu ziyaret etti.

Ünye sahilini ve meydanını beğendiğini ifade eden Yıldız, ''Memleketimde bulunmaktan dolayı Son derece mutluyum. Tatilimin bir bölümünü Fatsa'da geçirerek akrabalarımla ve eski arkadaşlarımla hasret gidermek istedim. Bugün Ünye'deyim. Ünye ile Fatsa arasında daha önce gergin olan rekabet şimdi yerini tatlı bir rekabete bıraktı. Bunu da görmek beni mutlu etti'' dedi.

Ayağında kara lastikleriyle dikkati çeken tiyatrocu Metin Yıldız, ''Eskiden olduğu gibi ayağıma kara lastik ayakkabıları giyerek dolaşıyorum. Çünkü geldiğim yeri unutmadım, unutamam da. İstanbul'da yaşayan arkadaşlarım da benden kara lastik istedi, onlara da götüreceğim. Farklılık olsun diye kara lastik giyiyorum'' diye konuştu.

Belediye Başkanı Arpacıoğlu, Yıldız'ı yakından tanımaktan onur duyduğunu belirterek, ''Sizi izlerken de gururlanıyoruz. Sizden öncekilere belki sahip çıkılmadı ama siz artık sizden Sonra gelenlere yardımcı olursunuz'' dedi.

Yıldız, ziyaret Sonrası hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Hacer Coşkun

Yayıncı: Orhan Topal
Kaynak: AA