Şehit Aileleri Dokunulmazlıkların Kaldırılmasını İstiyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılarak cezalarının verilmesini istediklerini ifade ederek, “Bir diğer adı ‘Gaziler Meclisi’ olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bu caniler yakışmıyor” dedi.

Şehit Aileleri Dokunulmazlıkların Kaldırılmasını İstiyor
Son günlerde Türk milletinin sabrını zorlamaya çalışan terör örgütünün yandaşları boş durmuyor” diyen Yavuz, Türk milletinin devamlı olarak rahatsız edilmeye çalışıldığını bildirdi. Yavuz, BDP’nin terör örgütü elemanları ile sarmaş dolaş olarak ne olduğunu ortaya koyduğunu belirterek, “Bu zamana kadar yaptıklarına göz yumuldu ama Son yaptıkları işi çığırından çıkarttı. Bizim sabrımız taşmak üzere. Bunların amacı Türk-Kürt çatışması çıkarabilmektir” diye konuştu.

Terör örgütü suçuna karışan, destek veren her kim olursa olsun cezalandırılmasından yana olduklarını açıklayan Yavuz, “Cezalar verilerek bu insanlar layık oldukları yere gönderilmeli. Milletvekili olarak görev yapıyorlar ama devletin resmi plakalı araçları ile teröristleri taşıyorlar. Bunlara gereken ceza verilerek, Meclisin açıldığı ilk günden itibaren dokunulmazlıkları kaldırılmalı.

Meclisimiz birçok şehit kanı verilerek kuruldu. Meclisimizin bir diğer adı da ‘Gazi Meclisi’dir. Gazi meclisine bu caniler yakışmıyor” ifadesinde bulundu .
Kaynak: İHA