Kaymakam Ünlü Turhal'a Veda Etti

Tokat'ın Turhal ilçesinden İzmir'in Güzelbahçe ilçesine atanan Kaymakam Mehmet Ünlü, Turhal'a veda etti. Ünlü, "Turhal'dan çok güzel duygularla ayrılıyorum." dedi.

Kaymakam Ünlü onuruna veda yemeği düzenlendi.

Turhal Şeker Fabrikası Dağ Evi'nde verilen yemeğe: Belediye Başkanı Ali Gözen, Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Karadağ, Zile Kaymakamı Nuri Özder, Ak Parti İlçe Başkanı Orhan Koç, Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sinan Sakman, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ümit Özkayıt, Zile Müftüsü İlyas Akyazı, Turhal Süt Üreticileri Birliği Başkanı Abdullah Ay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi H. Şermin Demirpolat ve davetliler katıldı.

Genelde Türkiye’nin uç kısımlarında görev yaptığını kaydeden Kaymakam Mehmet Ünlü, 1988'de kaymakam adayı olarak Kırklareli’nde göreve başladığını belirterek şunları söyledi.

" Nedense hep uç noktalarda, sınırlarda görev yapmak nasip oldu. Bu sayede, birçok kültürü birçok geleneği, töreyi, göreneği inancıda buralarda yaşayarak öğrendim. Turhal'a da üzülerek gelmiştim. Geçen 4 yılda yanıldığımı hatırladım. Burada çok güzel ve keyifli günlerim geçti. Çok yakın arkadaşlıklar ve aile dostlukları edindim." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ali Gözen ise, Kaymakam Ünlü ile iki kardeş gibi olduklarını ifade ederek “Biz kendisiyle amir, memur ilişkisi ya da kaymakam - belediye başkanı olarak değil, Turhal’a ve Turhal halkına ne yapılabilir, en çok bunun üzerine kafa yorduk. Detaylı çalışan iki kardeş gibiydik.” diye konuştu.

Veda yemeği sonrasında Kaymakam Ünlü’ye plaket takdim edildi .