Başkan Böcek Akseki Yaz Festivali'nde

Antalya’nın Akseki ilçe Kaymakamlığı, Akseki Belediyesi ve Akseki Eğitim Hayratı Derneği tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Akseki Yaz Festivali’ne Akdeniz Belediyeler Birliği ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek katıldı.

Başkan Böcek Akseki Yaz Festivali'nde
Sevilen sanatçı Coşkun Sabah ve yöresel sanatçıların konserleri ile renklenen festivalde, halk oyunları ve havai fişek gösterileri düzenlendi.

Festivalin açılış konuşmasını yapan Akseki Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, "Festivaller vatandaşları kaynaştırmak, dostlukları paylaşmak amacı güder. Bunun ekonomik, kültürel, sanat boyutu vardır. Ama her şeyden önce dostluk boyutu vardır. İşte bunu burada görüyoruz ve buna da şahit oluyoruz” dedi.

Akseki Yaz Festivali’nin ilçenin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Akdeniz Belediyeler Birliği ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Sekiz yıldır düzenlenen bu güzel festivalimiz, insanlarımızı bir araya getirirken, ilçemizin tanıtımına, ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Festivalin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.

Başkan Böcek, festival katılan Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, Akseki Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Genel Başkanı Vehbi Güleç ve belde belediye başkanlarıyla sohbet etti .
Kaynak: İHA