Hisarcıklıoğlu Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Gaziantep’teki bombalı saldırının meydana geldiği Şehit Kamil İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Hisarcıklıoğlu, Vali Erdal Ata’yı ziyaretinin ardından ilk olarak patlamadan bir gün önce Hakkari’de şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Can’ın ailesini ziyaret etti. Burada şehit babası Can’a taziye dileklerini ileten Hisarcıklıoğlu, daha sonra Şehit Kamil İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bulunduğu Karşıyaka Polis Merkezi’ne geldi. Burada İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ve görevli polis memurlarına 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Hisarcıklıoğlu, bu saldırının son olmasını istedi, olayın faillerinin kısa sürede tespit edilmesi noktasında emeği bulunan güvenlik güçlerini de kutladı.

Ardından cadde üzerinde patlamada zarar gören işyerlerine geçen Hisarcıklıoğlu, esnaftan patlamanın nasıl olduğuna ilişkin bilgiler aldı. Esnafla sohbet eden Hisarcıklıoğlu, geçmiş olsun dileklerini ileterek semtten ayrıldı. Daha sonra hain saldırıda 4 ferdini kaybeden Aker ailesini ziyaret eden heyet, ailenin acılarına ortak oldu.

Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Gaziantep gezisine; TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, Türkiye Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, TÜMSİAD Başkanı Hasan Sert de eşlik ediyor .
Kaynak: İHA